Rotpartner ett Karriärbolag!

Idag lanserade Rotpartner sin egna Karriärsida, Rotpartner är ett fantastiskt intressant bolag som Loveström med glädje och stolthet är leverantör till.

Dom har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö och hjälper sina kunder med projektledning och byggteknisk konsultation för renovering, ombyggnad och utveckling av fastigheter. Båda bostäder och kommersiella. Hos Rotpartner jobbar alltifrån arkitekter, byggingenjörer, civilingenjörer, energi- och miljöingenjörer, VVS-ingenjörer till snickare och fastighetsförvaltare – och inte minst beteendevetare och kommunikatörer.

Senast för en vecka sedan fick vi ett kvitto på att Rotpartner är ett bolag som bryter ny mark och är en intressant arbetsgivare. "I den mansdominerande fastighets- och byggbransch går Rotpartner mot strömmen och är nu fler kvinnor än män. Företaget har haft en stark tillväxt och under de senaste fyra åren har man mer än fördubblat sin personal och gått ifrån 17 till 37 anställda varav 19 nu är kvinnor. Tidigare i höst tillsatte man också en kvinnlig vd till Stockholmskontoret". Källa; http://www.mynewsdesk.com/se/rotpartner/pressrelea...

Så funderar du över en framtid i bygg- och fastighetsbranschen så gå in på http://karriar.rotpartner.se/ och "CONNECTA MED OSS".

FÖR ALLA SOM VILL VIDARE - LOVESTRÖM

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor